EXAMEN de DIPLOMĂ – sesiunea SEPTEMBRIE 2020 –

28 august 2020

Examenul de diplomă va avea loc VINERI, 11 SEPTEMBRIE.

Comisiile 1, 2, 4 vor incepe la ora 10.00, iar comisia 3 la ora 09.00

Studenţii anului curent IV – 2019/2020 vor fi notaţi de către profesorul coordonator la disciplina „Practică pentru elaborarea lucrării de diplomă” (2 credite) în timpul sesiunii de toamnă (24 aug – 04 sept), pe baza cererii de înscriere la examen. Această notă permite întrunirea celor 240 credite necesare pentru a putea fi declaraţi „absolvenţi”.

Cursanţii de la Master vor fi notaţi de către profesorul coordonator, la discipl. sem. I (Activităţi de cercetare-proiectare – 15 credite  şi Definitivarea lucrării de disertaţie – 15 credite) în timpul sesiunii de toamnă (24 aug. – 04 sept.) În lipsa acestor note, nu pot fi declaraţi absolvenţi  (120 credite) şi nu se pot prezenta la examenul de disertaţie.

Absolvenţii anilor trecuţi, care vor să se prezinte la examen, vor depune cerere, la secretariatul facultăţii, cu acordul profesorului coordonator al lucrării de diplomă / disertație, până la data de 03 SEPTEMBRIE.

Examenele de diplomă si disertație se vor susține online pe platforma Microsoft Teams, unde se va intra pe baza adresei instituționale.

Pentru adresa instituțională,  se completează formularul din linkul https://utcb.ro/cursuri-online-studenti/

Pentru nelămuriri, ne puteți contacta pe secretariat.instalatii.utcb@gmail.com sau 021/252.46.20 

Cerere înscriere proiect diploma/disertatie

Regulament-finalizare-studii-ciclul-I-UTCB

Regulament-finalizare-studii-ciclul-II-UTCB

COMISII-EXAMEN