Practică

Continutul dosarului de practica ce se prezinta la sfarsitul stagiului de practica trebuie sa contina:

 – Caietul de practica – ce va cuprinde: competente exersate; activitati desfasurate pe perioada stagiului de practica si poze relevante; observatii personale privitoare la activitatea depusa; (notă: în urma stagiului, studentii vor primi un calificativ din partea ALL BIM NET);

Postarea tuturor elementelor componente ale dosarelor de practica se va face in functie de anul de studiu, pana în data de 25 august 2021, ora 14, in clasele realizate pe platforma MS Teams. (Codurile de conectare la platformă se regăsesc în programarea sesiunii de restantă din toamnă).

Colocviul – pentru studentii din anii I, II si III de studii specializarile IC si IC-Franceza se va susține conform programării sesiunii de restanțe din toamnă.

Studenții din anii I, II si III de studii specializarile IC si IC-Franceza care au efectuat stagiul de practică în perioadă 28 iunie -09 iulie 2021, dar n-au susținut colocviu de practică, se vor supune condițiilor de mai sus.

Anexa 1 – Convenție cadru (care conține și planul de practică)

Metodologia privind organizarea și desfășurarea practicii în cadrul programelor de studii universitare de licență și masterat poate fi consultată aici.

Completarea Metodologiei privind organizarea și desfășurarea practicii în cadrul programelor de studii universitare de licență și masterat pentru organizarea și desfășurarea practicii în perioada de suspendare a activităților didactice față în față poate fi consultată aici.