ZIUA PORTILOR DESCHISE Tractebel

21 mai 2024

Descoperă oportunitățile de carieră în inginerie alături de Tractebel!

În cadrul Zilei Porților Deschise, vei avea șansa să interacționezi direct cu experți din domeniu, să participi la workshop-uri interactive și să afli mai multe despre proiectele noastre globale.

Invităm studenții din cadrul Universității Tehnice de Construcții București să ni se alăture și să descopere provocările din domeniul construcțiilor civile, industriale și agricole, căilor ferate, drumurilor și podurilor, precum și ale instalațiilor.

Descoperă viitorul tău în inginerie alături de noi!

Miercuri, 3 iulie 2024

Inscrieri:

Trimite un email la adresa: alexandra.musteata@tractebel.engie.com – insoțit de CV-ul tau.

Locatie eveniment: Strada Aviator Popisteanu 54a, Bucuresti 012244

Disclaimer: Locurile la eveniment sunt limitate. Tractebel Engineering S.A. își rezervă dreptul de a selecta participanții la Ziua Porților Deschise.

Cei selectați vor fi contactați direct și li se vor oferi mai multe detalii referitoare la programul evenimentului.

Notă privind datele GDPR pentru candidați:

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Colectăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal exclusiv în scopul acestui eveniment. Fiți siguri că datele dvs. sunt păstrate în siguranță și confidențialitate. Aveți drepturi în conformitate cu GDPR, inclusiv acces și rectificare. Pentru orice întrebări, contactați-ne la privacy@tractebel.engie.com. Prin trimiterea CV-ului dumneavoastră, vă dați acordul cu privire la practicile noastre privind datele.