TIEMME

Extinderea globală a societăţii Tiemme a putut avea loc datorită utilizării de tehnologii tot mai avansate atât în sectorul productiv, cât şi în domeniul administrativ.

Tehnologia, în mod evident, nu poate întreprinde nimic singură, de aceea Tiemme s-a înconjurat, de-a lungul anilor, de o echipă profesionistă de înalt nivel. Angajaţii săi, care provin atât din Italia, cât şi din străinătate, deţin cunoştinţe teoretice solide, pe care Tiemme le dezvoltă şi le actualizează constant mulţumită cursurilor de formare şi de perfecţionare.

Mediul de lucru din Tiemme este în mod cert unul confortabil şi stimulant, ca într-o familie mare: capacitatea de a forma o echipă, de a schimba informaţii şi idei, dar şi de a-i implica pe noii angajaţi. O mare parte din această echipă valoroasă este reprezentată de tineri şi femei. Tiemme este, într-adevăr, conştientă că noile generaţii au trăsături precum determinarea, energia inepuizabilă, dorinţa de a învăţa, de a descoperi şi de a experimenta, care trebuie să fie valorificate.

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina web http://www.tiemme.com/rom