Renovarea Laboratorului Didactic de Termotehnică

6 noiembrie 2023

În perioada mai-iunie 2023, s-a efectuat renovarea sălii Laboratorului Didactic de Termotehnică. Aflat la subsolul Facultății de Inginerie a Instalațiilor (F.I.I.) din UTCB, laboratorul a avut de suferit în ultimii 4 ani, de pe urma infiltrațiilor care au afectat tencuiala exterioară și interioară a peretelui exterior.

Mulțumită sprijinului generos și tehnologiei folosite de firma Hidro Top Construct S.R.L., s-au putut efectua lucrările speciale de hidroizolare si refacere a tencuielii peretelui afectat, precum și zugrăvirea suprafețelor interioare ale tuturor pereților camerei laboratorului. Prin îmbunătățirea ambianței interioare, suntem convinși că, de acum înainte, desfășurarea lucrărilor de laborator la termotehnică va fi mai plăcută atât pentru profesori cât și pentru studenții facultății.

Mulțumim în mod deosebit sponsorului Hidro Top Construct S.R.L. pentru executarea și sponsorizarea în proporție de 100% a acestei lucrări, precum și colegilor care s-au implicat, doamna director de departament, ș.l.dr.ing. Alina Girip, domnul drd.ing. Gianni Flamaropol, domnul ing. Marian Toma și domnul tehn. Dragoș Constantin.

Responsabil de contract, ș.l.dr.ing. Ionuț Sota, prodecan F.I.I.