RECUPERARE STAGIU PRACTICĂ – AUGUST 2020

28 iulie 2020

Continutul dosarului de practica ce se prezinta la sfarsitul stagiului de practica trebuie sa contina:

Continutul dosarului de practica ce se prezinta la sfarsitul stagiului de practica:

Postarea tuturor elementelor componente ale dosarelor de practica se va face in functie de anul de studiu, pana în data de 27 august 2020, ora 14, in clasele realizate pe platforma MS Teams. (Codurile de conectare la platformă se regăsesc în programarea sesiunii de restantă din toamnă).

Colocviul – pentru studentii din anii I, II si III de studii specializarile IC si IC-Franceza se va susține conform programării sesiunii de restanțe din toamnă.

Studenții din anii I, II si III de studii specializarile IC si IC-Franceza care au efectuat stagiul de practică în perioadă 29 iunie -10 iulie 2020, dar n-au susținut colocviu de practică, se vor supune condițiilor de mai sus.

Anexa 2 – Cerere pentru efectuarea practicii de specialitate la organizație care nu are convenție încheiată cu facultate

Anexa 4 – Cerere pentru efectuarea practicii de specialitate în perioada situației de suspendare a activităților didactice față în față în cadrul unei companii

Metodologiei privind organizarea și desfășurarea practicii în cadrul programelor de studii universitare de licență și masterat poate fi consultată aici.

Completare Metodologiei privind organizarea și desfășurarea practicii în cadrul programelor de studii universitare de licență și masterat pentru organizarea și desfășurarea practicii în perioada de suspendare a activităților didactice față în față poate fi consultată aici.