Recrutare construcție casa solară EFdeN Signature

7 noiembrie 2019

Dacă NU esti pasionat de cele mai bune strategii pasive și active pe care le poți integra într-o casă solară pentru a o face cât mai eficientă și dacă HVAC reprezintă doar un acronim pentru tine, atunci ignoră această postare.

Deci, NU completa formularul de înscriere de mai jos:

Formular online

Noi suntem EFdeN. Misiunea noastră este să creăm o lume mai bună prin case, produse și un stil de viață sustenabil. Facem asta încurajând studenții și tinerii să viseze, să proiecteze și să construiască, transformându-și ideile în realitate într-o experiență interdisciplinară și practică.

Ne-am întors din Dubai, de la Solar Decathlon Middle East 2018, unde ne-am clasat de 4 ori pe podium în cadrul probelor, iar la final am obținut locul 4 mondial. Este cea mai bună performanță din istoria participării României la cea mai importantă competiție de case solare și tehnologii integrate din lume.

În 2019, EFdeN va continua să formeze o nouă generație de studenți care dorește să aducă o schimbare pozitivă mediului construit. Vom reconstrui casa premiată la Dubai, ne vom pregăti pentru următorul Solar Decathlon, vom continua proiectele educaționale și de cercetare, urmărind promovarea conceptului de sustenabilitate în România.

Dacă vrei să fii parte din echipa care își propune să fie parte activă din schimbare, ești unde trebuie.

Completează formularul de mai su și adaugă CV-ul tău. Dacă ai nelămuriri scrie-ne pe hr@efden.org.