Instalații 4.0: Provocările viitorului

12 noiembrie 2019

Azi la Radio România Cultural: Idei în nocturnă. Diaspora. Dincolo de granițe.

În direct în studio, Ovidiu Noran este profesor si cercetător în cadrul Universității Griffith din Brisbane, Queensland, Australia, Facultatea de Tehnologia Informației și Comunicații. 
Cursurile sale sunt în domenii precum Arhitectura afacerilor, Designul bazelor de date, Designul si analiza sistemelor si Analiza de business.  

Absolvent al Facultatii de Inginerie în Instalatii din cadrul Universitații Tehnice de Construcții din Bucuresti, UTCB), dr. Ovidiu Noran se află în această perioadă în țară ca profesor invitat al aceleiași facultăți. A fost, de asemenea, guest speaker la Conferința Asociației Inginerilor de Instalații din România – Ediția 54 (http://www.aiiro.ro/upload/files/2019/Invitatie-Sinaia_ROMANA_2019-1.pdf), care a avut loc recent la Sinaia și a cărei temă a fost Performanță în mediul construit al mileniului trei: eficiență, siguranță, sănătate. 
Guest speaker –  Ovidiu Noran, prof.dr la Facultatea de Comunicații și Tehnologia Informațiie de la Universitatea Griffith din Brisbane, Australia.
Guest speaker –  Ovidiu Noran, prof.dr la Facultatea de Comunicații și Tehnologia Informațiie de la Universitatea Griffith din Brisbane, Australia 
Prezentarea lui s-a intitulat  Instalații 4.0: Provocările viitorului

Ce înseamnă și cum se reflectă Revoluția 4.0 în domeniul construcțiilor, al instalațiilor, care sunt provocările viitorului 4.0 în aceste domenii, avantaje și limitări, vulnerabilități, etc, etc – despre toate acestea vom vori la ediția dij această seară a emisiunii Idei în nocturnă. Diaspora. Dincolo de granițe. În direct, de la 21.10 la 22.00, pe toate frecvențele Radio România Cultural și pe www.radioromaniacultural.ro, realizator și moderator Corina Negrea