FII Fest 2019

22 aprilie 2019

Cu ocazia evenimentului ConstructFEST 2019, Facultatea de Inginerie a Instalațiilor a organizat a IV-a ediţie a FII Fest, un eveniment interactiv organizat de ASFII.

Elevi din multiple licee din București, împreună cu ghizi din cadrul Asociației de Studenți a Facultății de Inginerie a Instalațiilor au vizitat câteva dintre laboratoarele şi sălile din campus. Vizită a mai cuprins și prezentări interactive despre diversele proiecte și activități la care pot participa în facultatea noastră, un tur al casei EFdeN şi al Cuibului Artiștilor.

Mulțumim tuturor liceelor care au participat și vă așteptăm la înscrieri.

FII implicat în a proiecta viitorul alături de noi! 
FII inginer!

Mulțumiri lui Alex Moasa pentru realizarea fotografiilor.

De asemenea, mulțumiri pentru participarea profesorilor coordonatori: Andreea IFTENE la Honeywell Lab, Gabriel ISPAS și Anca MANOLESCU la Philips LAB, Alina FILIP, Elena IATAN și Răzvan POPESCU la Târgul Educational din cadrul ConstructFEST.

Miercuri 17 aprilie 2019, a fost organizată masa rotundă ” Prosumatori, Tehnologii și Legislație „. Moderatori: prof. dr. ing. Rodica Frunzulică și conf. dr. ing. Florin Băltărețu. Participanți: profesori, studenți și absolvenți ai Facultății de Inginerie a Instalațiilor. Dintre absolvenți au făcut parte, ing. Răzvan Ștefan, director de facilitate la ELI-NP („laserul de la Măgurele”), ing. Gabriel Horvath, director firma PORR, ing. Alexandru Stănescu, senior engineer firma ANCONI. Prezentatori au fost: ing. Răzvan Ștefan cu „Sistemul geotermic de încălzire si climatizare al ELI-NP”, ș.l.ing. Silviu Gheorghe cu „Utilizarea panourilor fotovoltaice în proiecte de instalații executate” și studentul Mihai Băiceanu, responsabil HVAC în asociația studențească EFdeN, despre „Legislație și asociațiile de prosumatori în România”.