Deschiderea festivă a anului Universitar

24 septembrie 2022

Contul instituțional pentru studenții de anul I – studii universitare de licență, se primește în cursul zilei de astăzi sau cel târziu mâine. Pentru studenții de master anul I, aceștia trebuie să completeze acest chestionar: https://forms.office.com/r/B5bttTMqwh

Înmatricularea în anul de studii se face pe acest link: https://forms.office.com/r/wAQHCfr5zR doar după ce aveți acces în contul instituțional. Înmatricularea prevede (admiși anul I, amânați, amânați excepțional, studenții ce vin din întrerupere de studii, studenții transferați) valoarea fiind 125 lei, iar Reînmatricularea prevede (reluarea studiilor după ce a fost exmatriculat). Plata taxelor de înmatriculare sau reînmatriculare se face accesând acest link: https://utcb.ro/descopera/pagina-studentilor/taxe/taxe-inmatriculare-si-reinmatriculare/ .

Cererile de Reînmatriculare se pot depune/ trimite pe adresa de gmail a Secretariatului FII secretariat.instalatii.utcb@gmail.com însoțită de plata reînmatriculării în valoare de 225 lei, până la data de 07 octombrie 2022 ora 12,00 termen prelungit de RECTORAT UTCB. După acestă dată nu se mai accepta cereri.

Plata taxelor se poate face la adresa https://utcb.ro/descopera/pagina-studentilor/taxe/,

Înmatricularea studenților este OBLIGATORIE pentru toți studenții facultății până la data de 07 octombrie 2022.

Promovații/Integraliștii bugetari nu plătesc taxa de înmatriculare. Studenții plătitori de taxă sau prin depășirea studiilor (anii bugetari) sunt obligați să respecte următoarele termene de plată, conform Contractului de școlarizare 2022-2023:

Tranșa I: 14.10.2022

Tranșa a II-a: 13.01.2023

Tranșa a III-a: 19.05.2023

      21.04.2023 (pt.studenții anului IV și anul II Master – Știinte inginerești)

Taxa de scolarizare se plătește online cu cardul https://utcb.ro/descopera/pagina-studentilor/taxe/taxele-de-scolarizare/