Concurs de proiecte @Cities of Tomorrow #10 / 5 – 12 aprilie 2022

23 februarie 2022

Aveți proiecte pentru orașul / regiunea Dvs. care contribuie la:

Vă invităm să vă înscrieți la CONCURSUL de PROIECTE al Cities of Tomorrow #10 – Anniversary Edition. Cele mai bune proiecte vor avea posibilitatea să se prezinte în cadrul evenimentului și în zona de marketplace.

Câștigătorii vor beneficia de premii pentru încurajarea dezvoltării viitoare a proiectelor lor și de promovare prin AHK Romania pe durata unui an de zile.

Sesiunea de prezentare a proiectelor câștigătoare va fi un element important al conferinței Cities of Tomorrow #10 – Anniversary Edition, din data de 12 aprilie 2022 la București. Împreună cu juriul nostru internațional de specialitate, vom selecta în avans proiectele câștigătoare.  În ziua evenimentului, câștigătorii vor avea la dispoziție câte 10 minute pentru prezentarea proiectelor, după care vor putea răspunde întrebărilor din public.

Toate proiectele depuse vor fi promovate intens pe pagina noastră Cities of Tomorrow.

Premiul pentru câștigătorul categoriei societatea civilă / ONG / asociație: participarea la o delegație de afaceri organizată de AHK Romania în domeniul dezvoltării durabile în Germania.

Premiul pentru câștigătorul categoriei mediul de business: 1 an de parteneriat econet romania

Premiul pentru câștigătorul categoriei administrație publică: participarea ca vizitator la Expo Real 2022, cel mai important târg din Europa pentru proiecte imobiliare și investiții (mai multe detalii despre ultima noastră prezența la Expo Real, aici)

Înregistrarea se face online până la data de 14 martie 2022, prin completarea acestui formular. Tot ce trebuie sa ne mai trimiteți este prezentarea proiectului înscris (preferabil format PPT / PDF). Până la data de 4 aprilie 2022 veți primi confirmarea calificării în etapa finală.

Descoperiți mai multe detalii despre conceptul și structura evenimentului pe www.citiesoftomorrow.ro.