Beneficiarii Taberelor Studentesti vara 2019

Art. 4.(1) Beneficiarii de locuri gratuite in taberele studentesti, in perioada vacantei de vara , in limita fondurilor bugetare aprobate si a numarului de locuri aferente pe universitati, sunt studentii care indeplinesc cumulativ:

(2) In cazul categoriilor de studenti cazuri sociale si studenti care activeaza in cadrul CCS/CCSS Tei, criteriul de student-integralist aplica, ierarhizarea acestora facandu-se exclusiv pe baza criteriilor sociale, respectiv a criteriilor de selectie specifice.
Art. 5. (1) Categoriile de studenti beneficiari ai taberelor studentesti sunt:

(2) Pentru studentii beneficiari ai taberelor studentesti prevazuti la alin. (1), lit. a) si b), se aloca un numar total de 6.600 de locuri, pentru studentii beneficiari prevazuti la alin. (1 ), lit. c se aloca un numar de 392 de locuri, incusiv membrii comandamentelor de tabara, iar pentru studentii beneficiari prevazuti la alin. (1 ), lit. d) se aloca un numar de 150 de locuri, inclusiv membrii comandamentelor de tabara.

Studentii care doresc ocuparea unui loc gratuit in taberele studentesti pot depune cererea de solicitare a unui loc de tabara prin una dintre urmatoarele modalitati:

Completarea si depunerea unei cereri tip (Anexa nr. 4+7 acordul de prelucrare a datelor) postata si pe site, direct la secretariatul facultatii in perioada 06-16 mai 2019 Luni-Joi in programul Secretariat 11.00-13.00.